SFATURI DE LA SPECIALIST – 7 reguli pe care trebuie să le urmezi ca să devii un antreprenor de succes

+

În doar zece ani, numărul de firme din România a crescut cu 40% potrivit datelor Eurostat, țara noastră fiind pe locul doi în clasamentul european al evoluției numărului de companii private. Cum tot mai mulți români sunt ispitiți de ideea de a avea propria afacere, se conturează din ce în ce mai solid o întrebare-cheie: chiar oricine poate fi antreprenor?

Când te gândești la un antreprenor, ești tentat să îi vezi viața în roz: un om care nu are șef, care poate veni și pleca oricând vrea de la birou, care nu are numai 21 de zile de concediu pe an, care a scăpat de monotonia traiului tipic birou-pat, birou-pat. „Propria afacere înseamnă libertate!”, răzbate tot mai des chiar și din social media.

Dacă lucrurile stau cu adevărat așa de bine și, mai ales, cum faci astfel încât visul să devină realitate ne spune Florin Ghindă, specialist în domeniu cu o experiență de peste 15 ani ca trainer în solution thinking, managementul oamenilor și echipelor, management de proiect, recrutare și selecție, comunicare și antreprenoriat social. De altfel, Florin Ghindă nu se rezumă la a da niște sfaturi pasagere și relative, ci se implică direct în „ cultivarea” unei noi generații de antreprenori de succes prin traininguri și workshop-uri gratuite pe care le oferă cu sprijinul Civitta Strategy & Consulting. Citește mai departe…

Your email address will not be published. Required fields are marked *