Cine suntem?

Proiectul ScaleUp este implementat de către Civitta România, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Civitta este o companie de companie de consultanță independentă de top din Europa Emergentă specializată în servicii de consultanță strategică pentru dezvoltare, cu accent pe inovare și antreprenoriat.

Diversitatea proiectelor, experiența și apartenența la o rețea globală de specialiști ne recomandă drept profesioniști în dezvoltarea afacerilor.

Gamă largă de servicii oferite

Ne-am specializat în programe de training de specializare sau de inițiere, precum manager de inovare, competențe antreprenoriale, manager de proiect, dar și cursuri de transfer de tehnologie și de cunoștințe;

Rețea globală de specialiști în inovare și dezvoltarea afacerilor

Rețeaua de experți a grupului Civitta deține experiență globală și cunoștințe practice solide în domeniul inovării, dezvoltării afacerilor, internaționalizare, management organizațional, obținerea de finanțări naționale sau europene;

Experiență în gestionarea diferitor tipuri de proiecte

Experiența în domeniu am dobândit-o colaborând cu numeroși clienți din zona de cercetare, precum: INCDTIM Cluj, ICECHIM, ICIA, INSB, dar și privați, sau dezvoltând programe de susținere a antreprenoriatului (RICAP).

Civitta în cifre:

10
ani de experiență
12
țări
250
de consultanți de business
2500
proiecte implementate cu succes