Curs gratuit ”Managementul Inovării”

+

Creativitatea, elementele culturii inovaționale sau procesele organizaționale? Ce contribuie, de fapt, la generarea ideilor inovative și la implementarea eficientă a acestora? Cum trebuie aduse la viață inovațiile în companiile IT ca aceasta să aducă plus valoare pe termen lung?

Dacă vreți să discutați și să aflați mai multe de la experți în inovare tehnologică, vă invităm la cursul “Managementul Inovării”, unde vom discuta despre:

??Cum companiile încorporează inovațiile în strategia și viziunea companiei pe termen lung;
??Cum se gestionează în mod eficient implementarea inovațiilor;
??Cum coordonezi echipele care produc inovații;
??Cum construiești moi modele de business cu ajutorul inovațiilor.

?CÂND VA AVEA LOC CURSUL:

Ediția I: 17-18 & 24-25 iunie 2019
Ediția II: 5-6 & 12-13 iulie 2019

??‍?DESPRE FORMATOR:

Tiberiu Anghel deține o experienta de peste ani în livrarea de cursuri si workshopuri în domeniul inovației pentru organizații. De-a lungul timpului, a facut parte din proiecte de consultanță, educaționale sau de formare profesională în domenii precum logistică, educație, piețe de capital sau energie.

În prezent, Tiberiu este Confondator și Director de Operațiuni de Securitate Cibernetică la CyBourn, unde, pe lângă managementul centrului de operațiuni, livrează clienților servicii de consultanță și training. Înainte de a inființa CyBourn, el a fost consilier in cadrul Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO, unde a fost responsabil de relațiile internaționale și europene ale instituției și de elaborarea de programe publice de securitate cibernetică. Tiberiu a fost membru fondator al ENEVO Group, un start-up din domeniul energiei și al automatizărilor industriale, unde a fost responsabil de diverse proiecte de tehnologie timp de 4 ani.

Tiberiu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București și a obținut specializarea Managementul Inovației și Antreprenoriat Internațional de la University of Amsterdam. În 2018, el a derulat un studiu despre industria incubatoarelor de business din Romania împreună cu Academia de Studii Economice București.

CUM VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE:

Completați formularul de înscriere aici: http://bit.ly/curs-mg-inovare și trimiteți documentele obligatorii:

1. Anexa 1 – cerere de inscriere
2. Anexa 2 – FIGT
3. Anexa 3 – declaratie dubla finantare
4. Anexa 4 – declaratie evitare incompatibilitate
5. Anexa 5 – declaratie date caracter personal
6. Anexa 6 – adeverinta angajat (daca esti angajat in pozitie de conducere in cadrul unei firme).

Daca ești antreprenor, trimite-ne o copie a certificatului constatator al firmei tale.

?CÂT COSTĂ CURSUL:

Cursul este GRATUIT. Cursul face parte din programul ScaleUp – Perfomanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

?UNDE:

Fab Lab, Iasi

?CINE ORGANIZEAZĂ CURSUL:

Cursul este organizat de Civitta România – companie de consultanță independentă de top din Europa de Est, specializată în servicii de consultanță strategică pentru dezvoltarea afacerilor, cu accent pe inovare și antreprenoriat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *