Curs gratuit de antreprenoriat pentru orice doritor din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui

+

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, Startup Founder este un curs intensiv de formare profesională dedicat antreprenorilor și managerilor, aflați în arealul Regiunii Nord– Est, care doresc să-și crească afacerea și să devină competitivi pe piața de profil.

Toți fondatorii de startup-uri, antreprenorii sau managerii din domeniile agroalimentar, prelucrare a lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, tehnologia informației și a comuncațiilor (inclusiv new media), turism și mediu pot participa GRATUIT la acest curs care își propune să le ușureze drumul spre succesul în afaceri.

Concret, pe parcursul a șase zile de training intensiv, participanții vor învăța cum să identifice mai eficient surse de venit, care sunt cele mai bune tehnici de negociere, esențiale în relația cu partenerii, cum se stabilește structura costurilor, cum se cresc vânzările în mod sustenabil, cum se îmbunătățește comunicarea cu clienții, ce este și cum funcționează o politică de marketing sau cum se pune la punct un management al riscurilor.

Cursul este susținut de Florin Ghindă, trainer cu peste 15 ani de experiență, fondator al platformei de informație și educație www.RomâniaPozitivă.roși va avea loc la Iași, în zilele de 24, 25, 26 ianuarie și, respectiv, 31 ianuarie, 1, 2 februarie 2019.

Participarea este gratuită, Startup Founder făcând parte din proiectul „ScaleUp – Performanța în Inovare și Competivitate în Regiunea Nord – Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri se accesează link-ul.

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la comunicare@civitta.rosau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/scaleup.ro/

Your email address will not be published. Required fields are marked *