Curs gratuit de antreprenoriat pentru orice doritor din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui

+

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, Startup Founder este un curs intensiv de formare profesională dedicat celor care vor să pună pe picioare propria afacere sau își doresc să o îmbunătățească pe cea pe care o au deja, aflați în arealul Regiunii Nord – Est.

Susținut în Iași, cursul e disponibil și celor din celelalte județe din regiune, cărora organizatorii le decontează integral cheltuielile de transport și cazare!

Toți fondatorii de startup-uri, antreprenorii sau managerii din domeniile agroalimentar, prelucrare a lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, tehnologia informației și a comuncațiilor (inclusiv new media), turism și mediu pot participa GRATUIT la acest curs care își propune să le ușureze drumul spre succesul în afaceri.

Concret, pe parcursul a șase zile de training intensiv, participanții vor învăța cum să identifice mai eficient surse de venit, care sunt cele mai bune tehnici de negociere, esențiale în relația cu partenerii, cum se stabilește structura costurilor, cum se cresc vânzările în mod sustenabil, cum se îmbunătățește comunicarea cu clienții, ce este și cum funcționează o politică de marketing sau cum se pune la punct un management al riscurilor.

În plus, participantii pot beneficia de consultanță pentru elaborarea unei microstrategii pentru firma lor. Primesc  asistență de business pentru a putea explora noi piețe cu produsele existente, dar și pentru a crea parteneriate internaționale durabile.

De asemenea, sunt sprijiniți să își crească expunerea prin lansarea unui produs sau serviciu nou și să atingă noi segmente de clienți. Fiecare participant la curs va fi ajutat să înțeleagă clar dimensiunea și tendințele pieței, nevoile cheie ale clienților și implicațiile financiare ale strategiei dezvoltate.

Cursul este susținut de Florin Ghindă, trainer cu peste 15 ani de experiență, fondator al platformei de informație și educație www.RomâniaPozitivă.ro și va avea loc la Iași, în zilele de 14, 15 și 16 februarie, primul modul și cel de-al doilea în zilele de 21, 22 și 23 februarie 2019.

Participarea este gratuită, Startup Founder făcând parte din proiectul „Performanța în Inovare și Competivitate în Regiunea Nord – Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri se accesează link-ul http://scale-up.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la comunicare@civitta.ro sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/scaleup.ro/

Your email address will not be published. Required fields are marked *