Curs de creștere a afacerilor organizat gratuit pentru antreprenorii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui, Neamț

+

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, cursul Managementul inovării este conceput special pentru cei care au o afacere în Regiunea Nord-Est – adică din județele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț – și vor să își crească profitul în mod eficient, pe termen lung.

Susținut în Iași, cursul e disponibil și celor din celelalte județe din regiune, cărora organizatorii le decontează integral cheltuielile de transport și cazare!

Cine poate participa?

Proprietarii firmelor, managerii sau fondatorii unor start-up-uri din Regiunea Nord-Est care își doresc:

1. să crească vânzările și profitul pentru produsele și serviciile pe care firma lor le oferă

2. să găsească produse și servicii care să aducă un profit mai mare

3. să fie siguri că vor avea succes pe termen lung

4. să construiască noi modele de business

Când are loc?

În zilele de 21, 22 și 23 februarie, primul modul, iar cel de-al doilea pe 1, 2 și 4 martie 2019.


Pe parcursul zilelor de training intensiv, participanții vor primi consultanță pentru a realiza strategia de dezvoltare a firmei și pentru a pune în practică noțiunile dobândite în cadrul cursului.

Nicu Bagiu, expertul cu care Civitta România le face cunoștință cursanților, îi va ajuta în dezvoltarea de strategii pe baza nevoilor companiei, asigurând suportul necesar pentru a face schimbările ce au loc în cadrul firmei astfel încât să devină lider de piață în domeniul de activitate.

Nicu Bagiu, trainer atestat, cu o vastă experiență atât în sectorul non-guvernamental cât și în cel de business, expert în achizitii publice, accesare fonduri europene, management strategic și leadership.

Cursul face parte din programul Scale Up – Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Nord-Est, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional CapitalUman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri se accesează link-ul http://scale-up.ro/

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la comunicare@civitta.ro sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/scaleup.ro/

Your email address will not be published. Required fields are marked *